09 octubre 2008

Sorpreses a l'acte inaugural de la Internacional Egòtica


Jean Paul, membre i convidat honorífic de la present edició de la Internacional Egòtica, va obrir ahir nit l'acte inaugural del simposi yoísta amb la lectura de la conferència "L'égoïsme est un humanisme" davant d'uns vuitcents espectadors al Club Maintenant de París.

Més enllà del contingut de la conferència, l'acte va servir a l'autor per refermar els seus lligams morals i estètics amb la Internacional després que es posés en dubte la seva continuitat al grup durant la revisió d'expedients disciplinaris de la passada Trobada Trimestral per a Purgues i Expulsions.

Aíxí, després de fer una defensa escarnida de la soledat de l'Home Egòtic dels nostres temps -"... en définitive, on choisit toujours seul.", va dir-, va sorprendre el públic present amb un atac sense precedents als sectors de la Internacional propers a la tesi chucktiana que qualifiquen de burgesa la seva visió de l'egotisme internacional.

" Les uns qui se cacheront, par esprit de sérieux ou par des excuses déterministes, leur liberté totale, je les appellerai lâches ; les autres qui essaieront de montrer que leur existence est nécessaire, alors qu'elle est la contingence même de l'apparition de l'homme sur la terre, je les appellerai salauds"
L'acte va finalitzar amb un sopar fret durant el qual Jean Paul i la seva companya Simone van poder conversar distesament amb Big Chuck i Tatjana Kalashnikova. Amdós parelles gaudeixen d'una antiga i fructífera amistat, una relació personal i artística que alguns mitjans de comunicació ja han nominat per a la Llista Anual de Parelles Políticament Chic (LAPPC).

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jean Paul, estava cansat de tant d’acte, s’aborria de la conversa i la ment li fugia cap a fantasies eròtiques amb la Tatjana i Big Chuck, s’imaginava fer l’amor els tres, despullava la Tatjana lentament mentre Big Chuck es fumava una cigarreta observant-los, mirant com Jean Paul llepava els pits de la Tatjana i Big Chuck es posava d’allò més calent., baixava la llengua lentament per la panxa fins a mossegar les calcetes mullades de la Kalashnikova, Jean Paul convida a Chuck a entrar en el joc i els tres es follen mútuament...

Simone nota a la seva parella absorta i li demana si vol un altre bombay safire amb tònica, ell li diu que no que està cansat i que vol anar a casa, això sí convida als seus amics a una última copa a la seva mansió...la seva ment torna a pensar en el sexe, un sexe insistent i es pregunta si no seria una bona idea plantejar-los-hi als quatre de fer l’amor plegats...

Sussi