21 febrero 2005

MANIFEST PER A UNA ASSOCIACIÓ DE IDEES



"Para tener ideas originales, extraordinarias y quizá hasta inmortales, basta quedar extraño completamente al mundo y a las cosas por un momento."
(Arthur Schopenhauer)


1)l'Associació de idees és un projecte de caràcter solipsista en permanent estat fundacional, sensible a canvis i en perill de desaparició, inclòs el present estatut.

2) L’Associació de Idees és relativa, eventual i indefinida com l'objecte que, segons com i fins que no canviï, li dóna cert sentit: les idees.

3) Agrupar, gestionar o tan sols proposar idees no és DE CAP MANERA l'objectiu d’aquesta associació, que està oberta a noves idees.

4) La idea de l'Associació és, se m'acut, tenir-les i disfrutar-les mentre les recordem i ens semblin bé. L'Associació podria ser l'espai per a criticar-les o discutir-les, però és una idea molt vella i no ens ha semblat mai bona idea discutir les nostres idees amb gent que s'associa i assisteix a reunions on la gent exposa les seves idees.

5) L'Associació és una Idea en si mateixa, la idea de fer que una Associació de Idees tingui entitat jurídica pròpia.

6) Les idees no són bones ni dolentes, però la seva consecució pot ser nefanda, per tant, les idees deixaran immediatament d'estar associades a l'Associació així que es materialitzin en un projecte o es concretin sota qualsevol fórmula.

7) L'única idea que admetem com a projecte o concreció és l'Associació de Idees i les activitats que programi aquesta entitat.

8) L'Associació no es fa responsable de la consecució de les idees dels seus membres.

9) Les idees sustenten i finalitzen el sentit de l'Associació, o dit d'una antra manera, l'associació ni crea ni proposa idees, senzillament les té i ho celebra. L’associació es reserva el dret de rebutjar una idea si contradiu els punts 3, 6 i/o 7 del present estatut.

10) Déu és la primera idea que se li acut a aquesta associació. La discusió de la seva existència contradiu frontalment els interessos d'aquesta associació i per tant queda exclosa.

11) En ser una associació de caràcter solipsista, la Vida més enllà de l’associació es considera una idea pròpia, i per tant es té en compte, però la discusió de la seva existència contradiu frontalment els interessos d'aquesta associació i per tant queda exclosa.

12) L'amor i el deisg, l'art i la realitat, o la cinètica i la xarcuteria són altres associacions de idees que no tenen cap mena de vinculació formal amb aquesta associació, tot i que admetem certa afinitat amb les idees associades i considerem futures col·laboracions.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

em sembla una bona idea,
una bona associació d'idees
però la idea d'associar-me
a l'associació d'idees
pot estar sent tot d'una
i potser, massa idea
de forma que la meva idea inicial
la restringeixo ara en petita idea
ideal i ideària
de no tenir cap més idea
amb qui associar-me
-malgrat tot-
-i donat que-

vlanco dijo...

-"Nosotros no hemos entendido nada".



A.Acebes

Anónimo dijo...

La meva idea és que us donguin a tots.

Anónimo dijo...

El català és la llengua pròpia de Catalunya.

Anónimo dijo...

Racista de mierda. estamos en España. Viva Pinochet!!