29 agosto 2008

La junta permanent del LC adopta mesures de control en matèria de relacions interdepartamentals.



(Reuters)
El recent incident París-Reus-Barcelona, protagonitzat per ex-membres de la comissió mixta de Downloads of Love i alts càrrecs de l'organització imperial, ha provocat una situació d'enfrontament directe que fa perillar el lideratge del carismàtic Dr. Chuck , actual oligarca de l'agrupació i fins ara indiscutible home fort que ha dirigit des de l'any 2003, amb ma de ferro, el grup des de la seva seu a Barcelona. L'activitat externa al partit de Juan Palacios, més conegut pel sobrenom de "el pistolero", ha desembocat en una batalla interna pel control de la seu tarragonina. El panorama de regnes de Taifa que es percep entre els socis afiliats al L.C. ha portat a la junta permanent a prendre immediates mesures de control.

Més informació a Breakbeats at Tiffany's

5 comentarios:

Anónimo dijo...

La barra derecha corta los textos, podeis solucionarlo, es una lástima, lo poco que he leído es visionario. Espero que lo solucioneis.

Saludos

Anónimo dijo...

Ostres a mi em passa el mateix i és una llàstima. Pensava que només em passava a mi. Podeu solucionar-ho? Seria perfecte.

Una abraçada.

An

megaperl dijo...

ops! ho sentim/lo sentimos!! Moltes gràcies per avisar, en serio! Ara mateix ens hi posem.
gracias otra vez

Anónimo dijo...

Visca la Junta Permanent.

Proposta per una nova entrada:fotografia lounge del juan moreno i del pau todó. Crec que hi fa molta falta aquesta foto en el lounge collective. SIIIIIIIIIIIIIII

petits bijoux

Espero ansiosa aquesta foto eterna i les vostres lletres enverinades de sucre.

An-

Anónimo dijo...

Us he fet una nova revisió de rilke, espero que us agradi.

petits bijoux

An