26 mayo 2008

Carta als Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona

L’Associació de Idees compareix a la crida radiogràfica.

Hem vingut a fer-nos la radiografia. Abans de treure’ns la roba volem avisar que també som creatius, ves que no faci reacció a algo.

Hem passat la varicela de grans i fumem dos paquets diaris (tres si sortim), no fem exercici –físic, s’entén- i prenem massa cafè. Bebem cada dia. Massa, també.

Hem vingut a fer-nos la radiografia perquè ens fa molta gràcia veure-us “recollir dades”. Ens posa calents; és com veure la filipina traient la pols enfilada a l’escala, què vols. Quan recolliu dades ensenyeu el cul.

Sobretot quan excuseu la vostra xafarderia xenòfoba dient que després compartireu les dades amb les persones « que en formin part ». I no us quedeu aquí, després us agafa aquesta cosa tan magnànima vostra de donar mirallets als indis després de viviseccionar-los i dieu que, a qui s’ho mereixi, li donareu un « espai virtual ».

Ens sobra espai, gràcies. I dades i obra i xarxa i projectes interdisciplinaris i reconeixement i canals de difusió... però el que més ens sobra és “tasca creativa”.

Gràcies de totes maneres pel mirall.

Ens el fotarem al cul per veure’ns-el; sempre és més divertit que veure el vostre.

1 comentario:

Anónimo dijo...

osties, em sento profundament touche per tans fins i encertats comentaris. tinc un cosí que está estduiant la manera de disoldre geneticament la catalanitat, que és una mena de paperes al cercell. au