26 mayo 2008

Carta als Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona

L’Associació de Idees compareix a la crida radiogràfica.

Hem vingut a fer-nos la radiografia. Abans de treure’ns la roba volem avisar que també som creatius, ves que no faci reacció a algo.

Hem passat la varicela de grans i fumem dos paquets diaris (tres si sortim), no fem exercici –físic, s’entén- i prenem massa cafè. Bebem cada dia. Massa, també.

Hem vingut a fer-nos la radiografia perquè ens fa molta gràcia veure-us “recollir dades”. Ens posa calents; és com veure la filipina traient la pols enfilada a l’escala, què vols. Quan recolliu dades ensenyeu el cul.

Sobretot quan excuseu la vostra xafarderia xenòfoba dient que després compartireu les dades amb les persones « que en formin part ». I no us quedeu aquí, després us agafa aquesta cosa tan magnànima vostra de donar mirallets als indis després de viviseccionar-los i dieu que, a qui s’ho mereixi, li donareu un « espai virtual ».

Ens sobra espai, gràcies. I dades i obra i xarxa i projectes interdisciplinaris i reconeixement i canals de difusió... però el que més ens sobra és “tasca creativa”.

Gràcies de totes maneres pel mirall.

Ens el fotarem al cul per veure’ns-el; sempre és més divertit que veure el vostre.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

osties, em sento profundament touche per tans fins i encertats comentaris. tinc un cosí que está estduiant la manera de disoldre geneticament la catalanitat, que és una mena de paperes al cercell. au

Institut d'Estudis Sempronio de Barcelona dijo...

Bravo!