27 febrero 2008

EXIT: this is the end.



A qualsevol projecte, per llei de vida, li arriba un moment de ruptura, de canvi de paradigma. Pot ser el final d'una etapa, el principi d'una altra o un gir inesperat que canvia la perspectiva. Aquestes coses passen.


L'Associació de Idees i el Lounge Collective van llençar el seu manifest conjunt el 21 de febrer de 2005. Ara fa exactament 3 anys i 6 dies.


El projecte pretenia evangelitzar l'escena emergent de Tarragona en el dogma del dandisme situacionista i el terrorisme poètic mitjançant la formalització legal d’una associació de idees que reivindicava la multiplicació digital de la identitat com a forma de denúncia de la institucionalització de la cultura i, sobretot, de la cultura basada en la identitat nacional institucionalitzada.

Penso sincerament que no hem arribat enlloc, ni tan sols per aproximació teòrica. Mai no hem arribat a entendre els nostre manifest fundacional, i la consecució de les idees que proposava continua sent motiu d’expulsió de nosaltres mateixos.

El diumenge 24 de febrer, però, les coses van donar un gir inesperat. Es va produir la ruptura, el canvi de paradigma.

Aquest és els relat objectiu dels fets succeïts en la celebració del tercer aniversari de l’únic col·lectiu del món que sempre es diu d’una altra manera.

1 comentario:

Play Poker For Money dijo...

Matchless topic, it is pleasant to me))))