30 marzo 2010

Kitty, Daisy & LewisL'actuació ahir a l'Apolo de la família Durham (els tres germans, el pare i la mare) va ser una sorpresa espectacular.
Si bé el disc és com un catàleg de correcció estilística d'inmaculada producció, el seu directe posa en escena tota una historia de tradició musical familiar, seriosa i tendra, que sembla haver culminat en la dotada vocació compartida pels 3 germans. Una biografia on el Hill Billy, el R&B, el Hawaian Rock'n'Roll, el Blues i el Country van ser les cançons de bressol d'uns germans que ara tenen 17, 21 i 19 anyets respectivament.
Pot ser que el rockabilly sigui l'última tendència hipster de Barcelona, però la concentrada i veraç actuació de Kitty, Daisy & Lewis ahir nit ens va anunciar una carrera convincent per als coneixedors del gènere i alliçonadora per als aprenents.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No puc més que confirmar el post. Espectaculars en directe. Els tres germans espectaculars. Poden treballar amb diversos instruments en cada tema. I sempre els surt un so net i aclaparador. M'encanten les bateries... en tots els sentits...i l'armònica...mmmm

Poker Cards dijo...

Very amusing opinion