06 abril 2005

la vida és un premi desert

CONVOCATÒRIA D'ÚLTIMA HORA:

En el marc del macro-festival TarracoEmergenza, el certàmen emergent de la Tarragona discreta que engloba categories tan diverses com la MODA ("Xic de Reus"), les IDEES ("Aportacions a l'Associació de Idees"), la MÚSICA (""Surfin'Tarracool") o les NOVES PUBLICACIONS ("Funzone")... convoquem de nou a l'escena emergent en un nou i desesperat CRIT EN EL DESERT:


PREMI DE LITERATURA XUP-XUP
Si l'art va sobreviure als urinaris del DADÁ i la música als consecutius retorns del YE-YÉ, la Associació de Idees i el Lounge Collective ha decidit posar a prova la imparable literatura catalana amb la inseminació del gènere XUP-XUP a l'úter estabornit de les nostres lletres.
L'onomatopeia eròtico-culinària "xup-xup" va ser encunyada fa uns mesos per dos autors propers a la Fundació "Adopte a un Escritor" i la publicació suicida "Funzone", que properament editarà un recull de textos xup-xup sota el títol "La Mujer de mi Vida".
Cosa rara, els membres de la nova corrent literària no han editat cap manifest (encara). Aquells de vosaltres que vulgueu follajar-vos en plan PIM-PAM alguns textos XUP-XUP, visiteu aquest blog d'aquí a unes 24 hores o així...

1 comentario:

vlanco dijo...

Nen. Espavilant qué es gerundi