29 enero 2008

Dear Member:

This is to notify you that we have removed or disabled access to the following material as a result of a third-party notification by SOFA Entertainment claiming that this material is infringing:

Dianna Ross & The Supremmes "You can't hurry love": http://www.youtube.com/watch?v=mhJUKX6QDfg

Please Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account. In order to prevent this from happening, please delete any videos to which you do not own the rights, and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others. For more information about YouTube's copyright policy, please read the Copyright Tips guide.

If you elect to send us a counter notice, please go to our Help Center to access the instructions.

Be aware that there may be adverse legal consequences in your country if you make a false or bad faith allegation of copyright infringement by using this process.

Sincerely,
YouTube, Inc.



Primer facebook, després youtube... el meu pla de maldat integral cosmogònica comença a cobrar vida

18 enero 2008

"Primer de tot, matar els arquitectes"


He nascut i m'he criat a l'Eixample. He viscut i malviscut a Londres, continuo provant de fixar la meva residència a Tarragona i mentrestant vaig fent entre una pedania de muntanya i el barri de Sant Gervasi.

L'urbanisme psicogeogràfic situacionista pot ser una impostura per "epater le bourgeois" o un punt de partida, encara no entès o senzillament desqualificat amb l'arrogància del imbècils, de reprendre la discussió (segrestada) sobre el Model de Ciutat.
Ara mateix sembla que La Model és la Ciutat que continuen volent per a nosaltres, que les passareles de models i les seves boutiques neo-socialistes on es ven federalisme i compres nacionalisme de Cambrils, son les caselles de sortida d'un monopoly 2.0 on els publicistes municipals et conviden a explicar quin ciutat vols...

Primer matarem els arquitectes. Després torneu a preguntar.





16 enero 2008

Caos y alegria a l'espai públic






Improv Everywhere causes scenes of chaos and joy in public places.
Created in August of 2001 by Charlie Todd, Improv Everywhere has executed over 70 missions involving thousands of undercover agents. The group is based in New York City.





PD
ME HAN READMITIDO EN EL FACEBOOK. ES COMO TENER UNA NOVIA DE ESAS QUE QUIEREN "TOMARSE UN TIEMPO PARA PENSAR"

15 enero 2008

Associació de ideees ref. nº 14/1/08:

Kaka de Luxe i les Ronnetes per dir alguna cosa. Absolutament imprescindibles per entendre alguna cosa que valgui la pena. Regiones Devastadas presenten "Juventud Sentimental" amb una promesa de marca a l'alçada dels resultats.

14 enero 2008

expulsión por travestismo (II)

Expulsat com Adan del Jardí de l'Edén. Com un àngel caigut, com un paria, com un sindicalista en una zona de manufactura lliure d'impostos, com un nen que parla a classe, com un empleat que usa el messenger, com un client massa borratxo...

Que dur descobrir que sóc prescindible, que el silenci pot arribar així, d'aquesta manera, sense explicacions, sense lluita prèvia... amb una lacònica nota d'incompliment de termes d'ús que ni tan sols puc arrugar i llençar furiosament a la paperera. És com una mirada de desaprovació després de fer un acudit que et pensaves que tenia gràcia. Una baixada en sec, una tallada de rollo que et deixa amb cara de póker.
I ara què faig? Jo què he fet? Però si no he fet res dolent...

Déu meu! I si em cancel·len els comptes del blog, del myspace i del youtube? Què faré aleshores?

Aniré amb compte, em llegiré atentament els termes i condicions de totes les pàgines on em demanin que Accepti les Condicions.

Buscaré la manera que em tornin a acceptar, faré que estiguin orgullosos de mi.

expulsión por travestismo


Me han expulsado de facebook por intercambiar mi perfil con un amigo

08 enero 2008

2008: Arribar i moldre.
Canvis interns en l'organització ens obligiuen a descartar enllaços i anar per feina. Les bases solipsistes que sustenten aquesta associació es preparen pel què serà la Primera Edició de la Internacional Egòtica , una cimera de fundacions egocèntriques uni o bi personals que té com a únic objectiu el cisme, la purga i l'expulsió final de tots els seus participants.
Des d'aquest blog obrim foc expulsant tots els enllaços que no s'ajustin als criteris estètics, polítics o morals de l'associació, sense que això impliqui que els que sobrevisquin tinguin res a veure amb la nostra manera d'entendre l'estètica, la política o la moral.
Reclamem d'entrada la custodia compartida del fill de Carla Bruni i la separació de béns del ducs de Lugo, un nou estatut que tingui RSS i una intro en flash, i un boeing amb el dipòsit ple a l'estació de Bellvitge.
Si no es cumpleixen les nostres demandes deixarem de donar-vos idees.

culturejamm nº13


"Si tu jefe niega que hiciste teletrabajo en casa, haz telecasa en el trabajo."

Mundo Real TM